מטבח בשרי

את האסאדו אנו צולים על הגריל ופורסים לעיני האורחים.
תבשילים עשירים בירקות שורש, בשר עגל ויין
מתבשלים להם אט אט בקדרות ברזל לוהטות.
פוקאצ'ות חמות נאפות במקום, ירקות טריים נקצצים לסלט.
טאפאסים עליזים עם עשבי תיבול מקומיים, פלאפל ביתי וחומוס
עבודת יד מצטרפים לחגיגה ים תיכונית של טעמים וצבעים,
שנחתמת בחיוך גדול עם פירות העונה ושלל קינוחים.

מטבח חלבי

קישים אישיים ומאפי ירקות פריכים מוגשים להם על
צלחות קטנטנות, לחמים כפריים שזה עתה נאפו נפרסים,
מרקים חורפיים מחממי לב נמזגים לכוסות.
פסטות עשירות בגבינות ועשבי תיבול ריחניים וסלטים טריים
בשילובים מפתיעים עולים על השולחן והקינוחים… אח… הקינוחים.
פינוקים קטנים ומתוקים על בסיס שוקולד, פירות או גבינה,
נמסים בפה ומשאירים טעם של עוד.

קייטרינג כשר - שבעת המינים