כשבוחרים את סוג הקייטרינג אותו אתם מתכוונים להגיש לאורחים באירוע, ניצבות בפניכם מספר אפשרויות מרכזיות. אחת הדילמות הגדולות יותר היא ההתלבטות בין קייטרינג בשרי לקייטרינג חלבי.
אנשים המגיעים לאירועים גדולים וקטנים, מצפים לאכול "כמו שצריך" ולא שיגישו להם מנות קטנות ולא משביעות. המגוון הרחב של הבשרים, והטעם הבלתי נשכח שלהם הוא סיבה מספיק טובה שאנשים יזכרו את האירוע שלכם לזמן רב. בשר איכותי, צוות מיומן ובישול איכותי יגרמו לאורחים שלכם להינות מהאירוע וגם לשבוע מן האוכל המוגש להם.
כאשר מגישים קייטרינג בשרי לא חייבים להגיש רק עוף, בשר או כבש אפשר לשלב גם מזונות אחרים, שיאפשרו לאורחים הצמחוניים גם להשתתף בארוחה.
*המטבח שלנו כשר מטעם מועצה דתית מרום הגליל.
מחפשים קייטרינג בשרי כשר בצפון? בדרום?
הגעתם למקום הנכון – קייטרינג שבעת המינים אשר בסיסו ממוקם במכמנים, גוש משגב, ישמח להגשים לכם את החלום ולצלות עבורכם את הבשר האיכותי ביותר שיש בכל מקום שתרצו, בכל הארץ. שלחו לנו את פרטיכם ונשמח לתת לכם הצעת מחיר
אפשר להגיש סלטים, פסטה, ירקות מאודים, ועוד מגוון של מאכלים שאינם כוללים בשר.
אם אתם מתכננים אירוע בטבע או מחוץ לאולם, הקייטרינג הבשרי כמעט מתבקש.
קייטרינג אסאדו, וצלייה של המאכלים יוסיפו טעם ואווירה בלתי נשכחת לאירוע שלכם.
גם בסוג זה של אירוע ניתן לשלב מאכלים שאינם בשריים, לצלות דגים וירקות על האש ולשלב סלטים בארוחה.
לכן אם אתם באמת רוצים אירוע שהאורחים ישמחו להיות נוכחים בו ויהנו מכל רגע, נסו לשלב בו קייטרינג בשרי ולא תצטערו לרגע.
כמו שבארץ המנגל הוא חגיגה חברתית על טהרת הבשר והגריל, כך גם אסאדו דרום אמריקאי. ההבדל הוא הצלייה האיטית של הבשר לאורך זמן, נותנת טעם ומרקם שונים מן המנגל הישראלי.
כשאומרים "אסאדו", הארגנטינאים מתייחסים לשני דברים – גם לצורת חיתוך של בשר בקר, לאורך הצלעות, וגם לשיטת ההכנה של על האש. האסאדו הוא בעצם המנגל הארגנטינאי, והוא פופולרימאוד בדרום אמריקה ובארגנטינה במיוחד. זהו טקס ארוך שנמשך שעות על גבי שעות, ומוכיח שמה שאומרים על המטבח הארגנטינאי תמיד נכון: החלק הכי חשוב ביותר הוא הבשר.
מחפשים קייטרינג בשרי לאירועים קטנים?
בניגוד לרוב חברות הקייטרינג בשוק, לשבעת המינים אין מינימום מנות ולכן תשמח לעמוד לצדכם באירוע שלכם – בכל מקום שלא יהיה. אנו מתמחים בהפקות אירועים בטבע והשילוב של הטבע עם הבשר האיכותי יכול להפוך את האירוע שלכם ללא פחות ממושלם. צרו איתנו קשר לקבלת הצעת מחיר
טקס האסאדו מתחיל בהדלקת האש של ה-Parrilla (מנגל): מניחים את הפחמים (רגילים ללא תוספת של דלק או חומרים שונים), חתיכות עץ ועיתון, מדליקים ונותנים
לגחלים להידלק לאט ובקצב שלהן. בזמן שהאש מתחממת ועד שאפשר להניח את הבשר, אוכלים אמפנדס.
כשהגחלים חמות, מתחילים בהכנה. בהתחלה מניחים על הפריז'ה את הבשרים שלוקחים להם פחות זמן להיצלות, כמו נקניקיות צ'וריסו, אותן צולים משני הצדדים. האסאדו מורכב בעיקר מנתחי בשר שבארץ פחות נהוג לאכול אותם, אבל אם אתם אוהבים חלקים פנימיים זה הזמן לשים אותם על האש.
כשמניחים על הפריז'ה את האסאדו, חשוב מאוד לשים לב שלא תהיה להבה (אפשר להכין מראש כוס מים שאפשר יהיה להשפריץ מעט על האש אם תתעורר). הרשת צריכה להיות בגובה בינוני עד גבוה, תלוי במנגל שלכם. במידה והגריל שלכם הוא על גז – אז להבה נמוכה. מניחים את שאר הבשר ובינתיים נהנים מהבשר שיוצא מן האש. בזמן שאוכלים את הנקניקיות ושאר הדברים הטובים, הבשר הרציני נצלה לו לאט, לאט על המנגל. לא צריך להפוך את הבשר הרבה, להיפך, צריך לתת לו את הזמן שלו.